VLK Architects

PMG Headquarters

PMG Digital Advertising Agency

Fort Worth, Texas

Commercial + Mixed Use

PMG is a fun, close-knit company that is constantly growing and evolving, and VLK Architects has been there as a partner to help them with each phase of their growth. Through both VLK’s extended relationship with PMG and a detailed analysis of their workplace, we understand that the company is team-driven and thrives on innovation and open communication. The new space offers abundant natural lighting and connects to a large patio that will allow them a casual space to relax in small groups or as a whole company. The design features campaign areas with writable surfaces, restaurant-style booths and a new kitchen. The high volume of the space allowed for the creation of a mezzanine that will serve as a gaming and collaboration area and includes additional telephone booths. An open conference area is framed by airy wood partitions. In addition, the new space will include a multi-functional island that can serve as an informal workspace and charging station, a coffee hangout, and a working bar for after-hours activities and events.

PMG Headquarters

PMG Digital Advertising Agency

Fort Worth, Texas

Commercial + Mixed Use

PMG is a fun, close-knit company that is constantly growing and evolving, and VLK Architects has been there as a partner to help them with each phase of their growth. Through both VLK’s extended relationship with PMG and a detailed analysis of their workplace, we understand that the company is team-driven and thrives on innovation and open communication. The new space offers abundant natural lighting and connects to a large patio that will allow them a casual space to relax in small groups or as a whole company. The design features campaign areas with writable surfaces, restaurant-style booths and a new kitchen. The high volume of the space allowed for the creation of a mezzanine that will serve as a gaming and collaboration area and includes additional telephone booths. An open conference area is framed by airy wood partitions. In addition, the new space will include a multi-functional island that can serve as an informal workspace and charging station, a coffee hangout, and a working bar for after-hours activities and events.

,